Pentru achitarea produselor, magazinul nostru ofera urmatoarele optiuni de plata: plata cu cardul, plata prin virament bancar si plata ramburs. In cazul platilor cu carduri, procesatorul tranzactiilor este Netopia Payment prin serviciul MobilPay. La cerere se pot efectua plati si prin PayPal, pentru acesta va rugam a ne informa inaintea inregistrarii comenzii dumneavoastra.

Plățile sunt securizate prin certificate de criptare SSL pe site-ul nostru și prin metoda 3D Secure pentru protejarea datelor financiare ale cardurilor. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si serviciul de plata de la Paypal.

In cursul procesarii platilor prin carduri datele dumneavoastra nu pot fi vizionate de nici o terta parte, ele sunt sub administrare exclusiva a procesatorului de plati, respectiv Netopia Payment. Datele dumneavoastra financiare sunt protejate de către procesatorul de plăți precum si de legile românești și europene în vigoare, comerciantul nu neavând acces sub nici o forma la acestea, primind doar confirmarea efectuarii platii aferente comenzii dumneavoastra.

Procesarea comenzilor se face doar in urma acestor confirmări de plată.